Heel blij - (5 letters)

Op Valentijnsdag, tegen het middaguur, telefoon. Engels nummer op het schermpje, stond niet in mijn adresboek. Toch nieuwsgierig, natuurlijk.

Het was het hoofdkantoor van het British Institute of Professional Photography (BIPP), mét felicitaties! Enkele werken daarvoor had ik namelijk een serie foto’s ingestuurd ter beoordeling voor het lidmaatschap en nu belden ze om me te vertellen dat ik niet alleen lid mag worden, maar ook het niveau van Licentiateship behaald heb.

Hoewel ik een paar jaar geleden met een serie paardenportretten al een kwalificatie in Nederland had gekregen, ben ik toch erg blij en dankbaar aan mijn opdrachtgevers en geportretteerden dat het nu met foto’s van mensen ook gelukt is.

Al zijn deze 5 letters achter mijn naam, LBIPP, natuurlijk maar het begin - nu aan de slag met de volgende stap: ABIPP (Associate). Maar dat kan nog even duren ;)

Ernesta Verburg Photography 2019 LBIPP-1.jpg